Personvern-erklæring / Privacy policy

TNG Coaching (TNGC) tar personvern på alvor og ønsker å være åpne og tydelige på de opplysningene vi samler inn, hvordan vi bruker dem og dine rettigheter til å ha kontroll over denne informasjonen. Her kan du lese om  hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger fra besøkende på denne nettsiden, samt øvrige digitale kanaler og tjenester. 

 Vi har utført disse oppdateringene for å gjenspeile kravene som er angitt i General Data Protection Regulation (GDPR), et nytt sett EU-lover om datavern.

 TNGC respekterer personopplysningene dine og behandler disse fortrolig med stor respekt. Ut over de plikter vi har, eller vil kunne få, vil vi ikke videreformidle eller selge disse.

Personopplysning er en opplysning eller vurdering som kan knyttes til deg som enkeltperson, feks: adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller lignende. TNGC samler ikke inn eller behandler sensitive personopplysninger som politisk, filosofisk, religiøs oppfatning eller helseforhold. 


Hvem behandler opplysningene

Eier av TNG Coaching, Toril Nygreen Grave er behandlingsansvarlig for virksomhetens personopplysninger.

Kontaktinfo: 

TNG Coaching AS

Daglig leder: Toril Nygreen Grave
E-postadresse: info(alfakrøll)tngc.no
Telefonnummer: 412 40 507

Organisasjonsnummer: 997 095 790


Formål

Formålet med behandling av personopplysninger er å kunne kommunisere med deg som bruker av vår nettside og TNGC sine tjenester, og for å kunne gi deg best mulig service.