Hvem er vi?

 
Toril-omoss.jpg
 

Toril Nygreen Grave

Toril utfordrer mennesker til å være det beste de kan være. Dette gjør hun som kursholder og som coach.

Toril startet TNG Consulting i 2009. Hun har tidligere jobbet som lærer i ungdomsskolen, samt 9 år i internasjonal shipping, blant annet som HR Manager.

I tillegg til å være pedagog har Toril en mastergrad i Verdibasert Ledelse. Hun opprettholder en PCC sertifisering fra ICF, og har også sittet 2 år som President i ICF Norge.

Toril har en eksepsjonell evne til å skape tillit og engasjere. Som kursholder lar hun deltakernes kompetanse og erfaring være grunnlaget som videre innsikt bygges på. Toril er en tillitsskapende og tøff coach som utfordrer sine kunder til å ta ansvar for seg selv, sine relasjoner og sine resultater. Ledere som Toril coacher blir bevisst egne verdier, og får hjelp til forankre sitt lederskap i dem. Økt trygghet, bedre kommunikasjon, avklarte forventninger og økt rolleforståelse oppgis som effekter av Torils coaching.

Toril Nygreen Grave har mer enn 20 års erfaring med utvikling av menneskelige ressurser i næringslivet. Hun leverer i dag lederutvikling, kurs og coaching til noen av Norges største bedrifter. Toril er også lærer ved Coaching Academy. Hennes kjernekompetanse er ledercoaching samt design av kurs og utviklingsprogram for ledere.

 

Gro-omoss.jpg
 

GRO Myhrer

Gro er pedagog, kursholder og coach. I tillegg holder hun styr på alt det administrative i TNG Consulting.

Gro har mange års erfaring fra skolen. Som kursholder er hun inspirerende, humoristisk og byr på seg selv.

Gro er en stødig samtalepartner som virkelig ser deg. Hun har lang erfaring med ulike typer samtaler. Gro ferdigstiller sin coachingutdannelse ved Coaching Academy i mars 2019.

Gisle.jpg
 

Gisle Grave

Gisle er vår «hands-on» leder. Han evner å dyrke talentene i hver enkelt og jobber systematisk med at gruppen sammen skal nå målene. Dette gjør han som kursholder, eller operasjonelt gjennom lederoppdrag for våre kunder.

Gisle har fulgt selskapet fra starten, og ble aktivt med fra 2019. 

Gisle har lang erfaring fra forskjellige bransjer og sektorer, og har tidligere blant annet jobbet som CEO, CFO, Direktør for F&U og Statistiker. Han er utdannet siv.ing i Matematikk og Fysikk fra NTNU, og er i tillegg Bedriftsøkonom.

Gisle har en svært god analytisk evne overfor komplekse problemstillinger. Han ser løsninger, fokuserer på det som er relevant for problemstillingen og er god til å ta prosesser videre. Han har bred kommersiell forståelse og høy sosial kompetanse. Han er god på medarbeideroppfølging og å ta ut potensialet i hver enkelt.

Hvor er vi?

 
KontorTBG-sommer-sorthvitt.jpg

Tønsberg

Vårt hovedkontor er i Nedre Langgate 39 b. Kom gjerne innom på en kaffe!

KontorOsloSH.jpg

Oslo

Mange av våre kunder er Oslo-baserte, og vi tar imot dem i Universitetsgata 14. 

Koffert.jpg

På reise

Vi er blitt gode på å være tilstede der vi er og trives godt også på reise. .


 

Samarbeidspartnere

 

Coaching er ikke terapi eller behandling. Som coacher er vi samtalepartnere for friske mennesker som vil jobbe med egen utvikling, forbedre relasjoner eller rydde i tanker. I blant opplever vi at våre kunder har behov for noe annet enn det vi kan tilby. Vi har ikke kompetanse til å behandle mennesker som trenger en psykolog eller terapi. Men, vi er trent i å skjelne hva som vi skal jobbe med og hva vi skal sende videre. Vi samarbeider med psykolog André Myhrer - som kan bistå deg når det er slik hjelp du trenger. André kan du treffe i våre lokaler i Tønsberg.

I tillegg til å være psykolog har André bred yrkeserfaring. Han har jobbet som lærer på grunnskolen og på videregående skole, og har arbeidet med organisasjon- og ledelsesutvikling i Forsvaret. Han er en av våre kursholdere og kan bidra i bedriftsinterne prosesser som krever psykologbistand. André sin nettside finner du ved å klikke her.