Vår målsetning:

Sammen utvikler vi neste generasjons ledere

Arbeidslivet er i kontinuerlig endring. En ny tid krever en ny form for lederskap. Hvordan sikre at deres ledere har kapasitet til å fylle morgendagens lederroller? Vi skreddersyr lederutvikling for våre kunder.

 

Vi opplever en eksponensiell teknologisk utvikling. Om få år er en betydelig andel av dagens arbeidsoppgaver borte, og mange av fremtidens jobber er ikke funnet opp ennå. TNG Consulting jobber med å forberede ledere for en ny tid, gjennom å utvikle ferdigheter som fleksibilitet, effektiv kommunikasjon og kreativitet. Les mer om å lede i en VUCA verden her.

 
Collaboration.jpg

Et systemisk perspektiv på lederutvikling

Ledelse skjer alltid i en kontekst. Vårt fokus i lederutvikling er bredere enn den enkelte leders agenda eller karriere. Vi involverer systemet rundt leder i våre utviklingsprosesser. Jobbrelatert for- og etterarbeid er integrert i samtlige av våre kurs. Vi vet at bedrifter investerer i lederutvikling fordi leders kapasitet har enorm betydning for resultater, bedriftskultur og ansattes trivsel. God lederutvikling løfter hele organisasjonen.

 
 

 
TNG-34.jpg
 

Jeg satte meg som mål å bli leder og gikk fra fagsjef til direktør på 4 år, da var det nyttig med en sterk coach. Toril er dyktig, tydelig og ikke redd for å utfordre.

Anne Ruth Gjerstad - Direktør IT-Løsninger, Posten Norge AS
Les flere referanser her

 
Farge-blaa-bred.jpg

6000+

Ledere

TNG Coonsulting har siden vi startet i 2009 jobbet med mer enn 6000 ledere. En betydelig andel av disse lederne jobber i noen av Norges største bedrifter. Vi har lært utrolig mye av våre kunder. TAKK! Det vi lærer av deg som kunde i dag, kommer morgendagens kunder til gode.

 

800+

Vi trener coachende ledere

I løpet av ett år trener vi mer enn 800 ledere i coachende lederstil. Disse lederne bidrar til å utvikle sine medarbeidere og bringer nysgjerrighet og dialog til sine arbeidplasser.

 
 

20+

Års erfaring

Toril Grave har mer enn 20 års erfaring med utviklingsarbeid i næringslivet